Vores jul – alt om Jul i Danmark
RSS ikon Hjem ikon
 • Juleferie – for børn og voksne er juleferien fuld af hygge og (måske) stress

  Up-loaded den juni 26th, 2009 Julepigen Ingen kommentarer

  I slutningen af december får børnene juleferie fra skolen og mange voksne har også en lille juleferie. 1. og 2. juledag er helligdage, men ellers er resten af julen almindelige arbejdsdage for de fleste. Mange tager dog ekstra ferie, så de kan holde juleferie med familien. Juleferien er typisk også imellem jul og nytår.

  Brug juleferien til at hygge og slappe af

  Mange danskere stresser i deres juleferie, de skal nå en masse: besøge familie, spise julefrokoster og bytte julegaver. Men nyd da din juleferie på samme måde som dine andre ferie. Slap af og hyg dig med din familie – det er derfor vi har juleferie. Når det sner i juleferie, kan det ikke blive bedre, men det sker ikke så tit at man kan kælke i sin juleferie. De sidste par år har jeg ikke rigtigt haft juleferie, jeg har nemlig haft eksamen samtidig med juleferien, så det har ikke gjort mine sidste juleferier mindre stressende.

  Undgå stress i din juleferie

  Det er dumt at stresse i juleferien, det er jo en ferie. Men vi er mange der planlægger en hel masse i juleferien og så glemmer at slappe af. Når jeg skal slappe af og nyde juleferien, kan jeg bedst lide at spille spil, gå ture og selvfølgelig fejre jul og spise masser af lækker julemad. Mine seneste juleferier har som sagt være præget af eksamen, men også rejser frem og tilbage i landet – det er typisk for mange, at de rejser rundt i landet i juleferien.

  Hvordan slapper du af i din juleferie?